Combina frigorifica Gorenje NRK6191TX

Gorenje NRK6191TX face parte din gama noua de frigidere lansata de producator si se remarca printr-un volum mare destinat racirii si congelarii alimentelor, tehnologie No Frost si sertar special pentru fructe si legume ce are o temperatura de 0 grade. La exterior combina frigorifica arata bine, are finisaj de tipul inox antiamprenta, asa ca nu se vor vedea urmele in timpul utilizarii. Manerele verticale sunt mari, permit o deschidere usoara a usilor si sunt pozitionate pe partea stanga. Usile sunt reversibile, asa ca le poti modifica partea de pe care se deschid in functie de necesitati si preferinte. Dimensiunile de :185x60x64 (IxLxA cm) le folosesti cand doresti incorporarea acestuia in cadrul mobilei din bucatarie, iar cu ajutorul picioarelor reglabile poti aduce la un plan drept aparatul sau il poti regla pe inaltime.

Sistemul de racire pe baza de curenti de aer rece este integrat atat in frigider cat si in congelatorul amplasat in partea de jos. Frigiderul are un volum de 222 litri si este compartimentat cu ajutorul celor patru rafturi alcatuite din sticla rezistenta. Aici mai intalnim si compartimentul special pentru branzeturi. Congelatorul are un volum de 85 litri, se dezgheata automat si are o capacitate de congelare de 12 kg/24 ore.

Combina-frigorifica-Gorenje-NRK6191TX-300x300

Ca si dotari si functii de siguranta intalnim: sistemul pentru avertizarea usii lasate deschise, racire si congelare rapida, reglare electronica a temperaturii de pe butoanele amplasate pe usa frigiderului. Tot in aceasta zona, in cadrul afisajului LCD sunt afisate temperaturile setate si notificarile pentru activarea diverselor functii.

In componenta sistemului de racire intra un compresor economic ce functioneaza cu agentul de racire R600a. Greutatea de 68 kg nu prea ne intereseaza in momentul de fata, mai importanta este autonomia fara curent electric de 18 ore si nivelul de zgomot 42 db.

Ca si idee de final achizitia merita in cazul in care esti in cautarea unui frigider economic ce il poate inlocui pe cel vechi. Functiile suplimentare, Ionizator de aer, sertarele speciale pentru fructe, legume si branzeturi asigura o pastrare mai lunga si in conditii mai bune.

One thought on “Combina frigorifica Gorenje NRK6191TX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *