Gorenje MG1800SJW – masina de tocat cu accesoriu pentru carnati

Gorenje MG1800SJW este un electrocasnic modern ce permite o activitate usoara in bucatarie atunci cand vine vorba tocatul carnii pentru diverse mancaruri. Are in componenta un motor cu puterea de 500 w ce ofera o capacitate de prelucrare de 2,2 kg si este dotat cu functie de revers.

Cu masina de tocat carne Gorenje esti stapanul propriei bucatarii atunci cand vine corba de tocatul diverselor materii prime.Carne de porc/vita se poate toca destul de rapid gratie motorului puternic si mai este doar un pas pana la prepararea sarmalelor delicioase. Accesoriu special pentru carnati ofera o lejeritate aparte in prepararea acestor mancaruri gustoase. Piesele suntdetasabile si compatibile cu masinile de spalat vase actuale. Spalatul manual se realizeaza si el destul de usor.

Gorenje-MG1800SJW-300x300  Gorenje MG1800SJW are o greutate de circa 4 kg si se poate muta usor dupa folosire. Constructia e una solida, componentele fiind unele de calitate si foarte bine imbinate. Picioarele ofera o stabilitate ridicata pe suprafata de lucru, iar dimensiunile de 200 x 290 x 306 mm ne asigura ca va ocupa putin spatiu in timpul depozitarii.

Masina de tocat se afla la reducere in aceasta perioada. Vezi pret actualizat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *