Gorenje G6N40AX – plita incorporabila pe gaz cu aprindere electrica

Plitele pe gaz inca sunt la cautare in aceste zile si prezinta avantajul ca se pot folosi la majoritatea instalatiilor de gaze. Montarea acestora la butelii presupune schimbarea duzelor finale si de obicei acestea vin la pachet cu plita la cumparare. Gorenje G6N40AX mi-a atras atentia datorita designului placut si reducerii de pret de care dispune. Este un model cu patru arzatoare, aprindere electrica si sistem de siguranta in cazul opririi flacarii din diverse cauze.

Plita-incorporabila-Gorenje-G6N40AX-300x300  Exteriorul este unul bine pus la punct. Butoanele sunt amplasate la indemana, gratele din fonta sunt stabile si destul de generoase, iar suprafata este una ce are la baza inoxul. Ca si dimensiuni se incadreaza in limitele 10.7 X 58 X 51 cm, iar pentru incorporare trebuie acordata ceva atentia inainte de taiarea blatului de bucatarie.

Gorenje G6N40AX dispune de patru arzatoare si satisface multe nevoie de gatire in functie de puterea de care avem nevoie. Arzatorul mare este amplasat in partea dreapta sus si poate fi putin peste mana daca pana acum te-ai obisnuit cu acesta langa butoanele de comutat. Pretul este unul destul de bun pentru acest produs si nu prea am gasit minusuri notabile pana in momentul de fata. Vine de la un brand bun, beneficiaza de garantie 24 luni si transport gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *