Cuptor incorporabil Gorenje BO658A41XG

Liniile atent construite si finisajul din inox fac din modelul multifunctional Gorenje BO658A41XG unul potrivit pentru o bucatarie moderna. Spun asta si datorita comnezilor care pot fi selectate numai prin intermediul ecranului tactil. Tehnologia a evoluat mult si in cazul cuptoarelor electrice si chiar sunt curios care sunt urmatoarele dotari ce vor fi incluse peste cativa ani in cadrul acestor electrocasnice pentru bucatarie ce pot fi comandate online.

Cuptor-incorporabil-Gorenje-BO658A41XG

Cuptor incorporabil Gorenje BO658A41XG

Alimentarea este de tip electrica, dispune de pana la 15 functii, ventilator silentios pentru a asigura un flux de aer cald constant si o usa cu trei straturi de geam pentru o protectie sporita. Puterea totala a dispozitivului este de 3300 w si consuma 0.92 kW / ora, valoarea ce il incadreaza in clasa de eficienta energetica A.

Despre functiile si programele speciale nu cred ca mai este cazul sa vorbim pentru ca Gorenje BO658A41XG are incorporate cele mai recente moduri de incalzire pentru a coace preparatele pe toate partile in mod uniform. Grill-ul beneficiaza si el de reglaj in functie de cantitatea folosita pentru gatire si poti selecta unul cu convectie de aer, cu suprafata mare sau unul cu suprafata mica. Pentru curatarea simpla si usoara intra in functiune sistemul de curatare catalitic. Daca pretul acestui produs ti se pare cam piperat poti vedea si caracteristicile cuptorului incorporabil electric Gorenje BO636E20X, model cu mai putine functii dar cu un design la fel de atragator.

In cadrul accesoriilor incluse in acest pachet ce beneficiaza de 60 luni garantie mai gasim suporturi telescopice, tava de coacere, sonda de temperatura si gratarul de sarma. Aparatul are dimensiuni standard (59.5 x 59.7 x 54.7 cm) si poate fi incorporat cu usurinta sub sau deasupra blatului de lucru din bucatarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *