Gorenje BO637E24X – multifunctional cu capacitate 67 litri.

Un cuptor electric ieftin este alternativa la cele clasice pe gaz. Este o alternativa buna pentru ca vor consuma mai putine resurse si te vei bucura de rezultate buna la gatire pentru ca nu mai depind acum de presiunea gazului. Gorenje BO637E24X e un model multifunctional ce are o capacitate de 67 litri si clasa de eficienta A. Are 11 functii in portofoliu, asa ca putem incalzi rapid, gati la grill sau la rotisor ori diferite alte tipuri de combinatii pentru a obtine rezultatele dorite. Si turboventilatorul are un rol bun cand alegi un cuptor electric pentru ca va permite circulatia curentilor calzi pentru o coacere uniforma a preparatului.

Aparatul se manevreaza usor pentru ca are display LCD si touch control. Selectia functiei se face foarte simplu, iar la unele dintre ele trebuie selectat decat timpul de coacere (pizza sau paine). Usa este una buna pentru ca are doua straturi de geam. Nu se va incalzi pe timpul functionarii si asta reprezinta o siguranta daca sunt cei mici prin zona bucatariei. Aceasta este si ventilata in partea superioara pentru a elimina caldura din zona circuitelor interne.
Cuptor-incorporabil-Gorenje-BO637E24B-300x300

Accesoriile ce vin odata cu aparatul sunt unele utile si care ne ajuta mult. Este vorba de suporturile telescopice, ansambluri ce se monteaza pe peretii cuptorului si asigura scoaterea si mentinerea tavii in exterior. Lucru asta e bun cand dorim sa verificam starea felului de mancare ce il preparam. Gratul de lemn, o tava adanca si doua tavi de coacere completeaza lista accesoriilor ce vin odata cu Gorenje BO637E24X.

La exterior vorbim de un model ce este complet pe negru. Este unul bun daca avem si plita de la acelasi brand si dorim o integrare cat mai placuta. Cuptorul cu functii masoara 59.5 x 59.7 x 54.7 cm, aceastea fiind dimensiuni standard in cazul acestor electrocasnice, dar e bine sa verificati inainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *