Gorenje BO635E11XK – usa cu dubla inchidere si multe functii

Gorenje BO635E11XK este produs recent si vine cam cu tot ce avem nevoie pentru a gati modern, sanatos si economic. Se alimenteaza electric, este incadrat in clasa de eficienta energetica A si ofera 9 functii de gatire din care putem alege ce ni se potriveste cel mai bine pentru felul de mancare ce urmeaza sa il preparam. Setarea functiei si a temperaturii se face prin intermediul sistemului cu touch control, iar pe displayul LCD avem informatii despre timpul ramas.

Cuptorul electric arata bine la exterior, are finisaj de tipul inox antiamprenta si are o usa cu doua straturi de geam. Are dimensiunile de 59.5 x 59.7 x 54.7 si se incorporeaza foarte usor in cadrul mobilei de bucatarie. Produsul vine cu o garantie de 60 luni si accesorii cum ar fi: doua tavi de coacere, gratar de sarma si ghidaje din acelasi material. Ca si functii de gatire vorbim de: incalzire rapida, decongelare, grill cu diferite suprafete de gatit, incalzire inferioara, superioara sau intensiva. Volumul interior este de 67 litri si putem prepara simultan pana la doua feluri de mancare. Iluminarea interioara este o functie ce porneste in acelasi timp cu programul stabilit si ne ofera o imagine buna asupra felului de mancare din interior. Tastatura touch se poate bloca impotriva accesului copiilor si asta este un lucru bun. Usa are si ea un sistem mecanic de asigurare a inchiderii si este alcatuita din otel inoxidabil si sticla rezistenta.

Ca si idee de final pot spune ca cuptorul Gorenje este unul bun si te scoate din impas atunci cand cauti putina inspiratie in legatura cu prepararea unei mancari rapide. Are un pret bun, design modern pe baza de inox antiamprenta, un volum bun si functie de autocuratare.

Gorenje-BO635E11XK-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *