Genti si trolere Lamonza – cele mai vandute 5 modele

Trolerul LAMONZA Atlanta – este alcatuit din poliester si are o greutate de 3.8 kg. Contine un maner superior si unul lateral pentru diverse moduri de transport in functie de necesitati. Dimensiunile acestui troler ieftin de la Lamonza sunt 74x45x26 cm, iar in functie de cantitatea de articole de imbracaminte ce urmeaza sa o transporti trebuie sa stii ca ii poti mari volumul cu pana la 30 %. Rotile din cauciuc asigura o culisare lejera si te va scuti de cararea bagajului pe suprafetele plane.

Troler-LAMONZA-Atlanta

Troler LAMONZA Atlanta

Geanta Voiaj cu troler LAMONZA Graffiti – este un produs disponibil pe culorile gri in combinatie cu roz ori albastru. Are un volum de 50 litri si dimensiunile: 57x29x30 cm. Dupa cum puteti observa si din poza atasata, in partea superioara exista doua bretele cu suport pentru sustinere ce va transforma trolerul intr-o geanta de mana in cel mai scurt timp. Pentru greutati mari datorate hainelor poti folosi rotile din dotare pentru transportul simplu si usor. Are un pret ieftin, sub 150 lei si se poate cumpara online de la emag, asigurandu-se si transportul gratuit.

Geanta-Voiaj-cu-troler-LAMONZA-Graffiti

Geanta Voiaj cu troler LAMONZA Graffiti

Troler LAMONZA Electra – produs simplu, cu un design modern si buzunare pentru acte si curea de sustinere pentru articolele din interior. Acest model nu este expandabil, dar dimensiunile de 54x35x20 cm ii ofera un volum de circa 37 litri ceea ce il incadreaza in clasa trolelor de voiaj medii. Rotile de transport au protectie pentru deteriorarile provenite in urma coborarii sau urcarii pe scari.

Troler-LAMONZA-Electra

Troler LAMONZA Electra

Troler LAMONZA Toro – Are dimensiunile de 67x43x21 cm si aproximatv 40 litri de volum de depozitare pentru articolele necesare pentru o calatorie. Structura buna de rezistenta ii ofera stabilitate, iar cele patru roti din dotare permit deplasarea fara a fi nevoie sa inclinati geanta.

Troler-LAMONZA-Toro

Troler LAMONZA Toro

Troler LAMONZA Cruise este alcatuit din poliester si beneficiaza de un buzunar frontal ce se inchide cu fermoar, bretele pentru sustinerea hainelor, cifru pentru inchiderea de siguranta si doua manere pentru o manevrabilitate mai usoara. Are dimensiunile de 68x27x46.5, o greutate de 3 kg si un volum util de 85 litri.

Troler-LAMONZA-Cruise-Gri-68-cm

Troler LAMONZA Cruise, Gri, 68 cm

Acestea au fost recomandarile mele cu privire la gentile de voiaj si trolerele apartinand Brandului Lamonza ce le poti cumpara online la preturi ieftine. Alte modele la reducere poti gasi aici sau poti da click pe butonul “Vezi Detalii” de mai jos.

One thought on “Genti si trolere Lamonza – cele mai vandute 5 modele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *