Gardena PowerMax 32 E

Gardena PowerMax 32 E face parte din categoria motosapatoare si este o masina electrica de tuns gazonul ce are in dotare un motor puternic, un spatiu generos pentru a depozita iarba taiata si greutate redusa pentru a usura transportul. Vine la un pret ieftin, are perioada de garantie de 24 luni si beneficiaza de transport gratuit.

Produsul se recomanda gradinilor ce au o suprafata de pana la 300 metri patrati, dar o puteti folosi si la cele ce depasesc usor aceasta valoare. Latimea de taiere este de 32 cm, iar inaltimea se poate regla in intervalul 20-60 mm. Angrenajul modern este pus in functiune de un motor ce are o putere de 1200 w, nu este asa zgomotos si are un consum redus de energie. Cosul pentru depozitare este incapator si se poate scoate cu minim de miscari datorita manerului integrat de sustinere si transport. Gardena PowerMax taie foarte bine si pe margini, in jurul casei, pomilor sau in zona dalelor datorita pipetenilor inteligenti din dotare.
La exterior avem un aparat atent construit, dotat cu roti pentru transport si maner de impingere ce intrerupatorul pentru punerea in functiune a angrenajului de taiere.

Masina-electrica-de-tuns-gazonul-Gardena-PowerMax-32-300x300

Daca doresti o latime mai mare de taiere poti incerca modelele PowerMax dotate cu motoare mai puternice pentru a face fata suprafetei mai mari de taiere. Aceste modele sunt 34 E – 1400 w si 34 cm, 37 E – 1600 w si 37 cm sau 42E – 1700 w si 42 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *