Flexi Wonder

Fiecare dintre noi cred ca a udat cel putin o data florile sau gradina la tara. imi aduc aminte ca in copilarie aveam un furtun foarte greu si gros de udat dar bucuria de a simti mirosul asemanator cu cel al ploii dupa irigarea terenului nu m-a facut sa renunt oricat de incomod imi era.

Am vazut zilele trecute la televizor un anunt promotional despre furtunul pentru stropit Flexi Wonder si pentru ca nu am fost de la inceputul prezentarii am cautat pe internet cateva informatii si posibilitati de cumparare online. Comparativ cu spatiul pe care il ocupa atunci cand nu il folosesti si cu lungimea totala de care dispune atunci cand se umple cu apa, Flexi Wonder, produsul celor de la MediaShop, mi se pare o solutie inteligenta si ieftina care trebuie sa existe si in curtea mea. Furtun aspersor despre care vorbim nu se va strangula precum clasicele modele si nici nu iti vei lupe carca atunci cand vrei sa te deplasezi dintr-un loc in altul sau cand decizi sa il depozitezi dupa folosire. Dupa ce l-am alimentat la reteaua de apa am fost uimit cum lungimea acestuia crestea pe masura ce apa curgea dintr-un capat in altul. In functie de necesitati si de aria pe care doresti sa o uzi pe timp de primavara-vara, trebuie sa stii ca acest model nou de furtun exista disponibil pe patru dimensiuni si anume: 7, 5 m, 15 m, 22,5 m si 30 m. Alegerea va aprtine, dar eu va asigura acum ca udatul in gradina ori livada va deveni o simpla joaca de copil. Pentru a afla mai multe informatii despre produs poti da click pe imaginea alaturata. Va doresc o primavara frumoasa si spor la cumparaturi (inteligente) !

 

Flexi-Wonder-desfasurat-300x300

Flexi Wonder

Capetele sunt special construite pentru racordarea la reteaua de apa sau pentru montarea unui cap special de pulverizare, ideal pentru stropit plantele. Modelul ergonomic iti va oferi lejeritate in utilizare iar jetul de apa reglabil il poti folosi in functie de necesitati. Capul special de stropit nu vina la pachet cu acest furtun, dar poate fi cumparat separat de aici.

Flexi-Wonder-300x300

Flexi Wonder rulat

2 comments on “Flexi Wonder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *