Frigider cu o usa Electrolux ERF4113AOW

Frigiderele cu o singura usa sunt utile in bucatariile mai mici si atunci cand nu avem nevoie de serviciile unui congelator. Electrolux ERF4113AOW reuseste sa vina cu un volum mare pentru a depozita multe alimente sau bauturi la un consum redus de energie. La interior avem 395 litri volum total pentru depozitare, patru rafturi din sticla rezistenta si sistem de racire de tip no frost. Aerul circula in fiecare colt al aparatului datorita tehnologiei Intelligent FreeStore si asigura pastrarea in bune conditii a alimentelor indiferent de locul unde sunt asezate.

La exterior avem un aparat cu dimensiunile de 185.4 x 59.5 x 66.8 cm ce este finisat pe culoarea alb. Arata foarte bine, usa este reversibila si are un maner vertical pozitionat intr-o pozitie buna. nivelul de zgomot este unul redus pentru ca nu are in componenta congelator. Clasa de eficienta energetica este A++, asa ca nu se va simti foarte mult pe factura de energie electrica.

La interior mai intalnim: ventilator pentru circularea aerului, iluminare interioara de culoare alba, suport special pentru sticle, compartiment special pentru legume lungi cu acces facil, suport pentru oua, compartiment fructe si legume.

Pretul este unul bun pentru acest aparat si se preteaza persoanelor ce nu obisnuiesc sa pastreze la congelat alimente. In garsoniere sau apartamentele mai mici isi gaseste foarte bine locul pentru ca nu are dimensiuni asa generoase. Perioada de garantie este de 24 luni cu posibilitate de extindere, se asigura transport gratuit si ridicarea produsului vechi.

Frigider-cu-o-usa-Electrolux-ERF4113AOW-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *