Frigider Candy CCDS 5142W

Candy CCDS 5142W e un frigier cu doua usi ce are pozitionat congelatorul in partea superioara. Nu prea am mai vazut astfel de modele, dar am constantat ca sunt la cautare si electrocasnice ce se preteaza familiilor nu prea numeroase si care nu doresc un volum asa mare pentru congelator. Ca si alternativa v-as recomanda frigiderele acelea simple de inaltime redusa pentru ca au un volum relativ mare si puteti tine la rece cateva bauturi si ceva mancare.

Aparatul nostru dispune de 166 litri volum pentru frigider amplasat in partea de jos, clasa eficienta energetica A+, 38 litri congelator si consuma cam 226kwh /an. E un produs economic pentru ca are un volum redus, dar aceasta caracteristica se datoreaza si compresorului modern din dotare. Acesta e si unul cu zgomot redus pentru ca in timpul functionarii emite cam 42 db.
Frigider-cu-doua-usi-Candy-CCDS-5142W-300x300

Sistemul de racire pentru ambele compartimente este unul modern si aici vorbim de  tipul No Frost. Nu mai trebuie sa il dezghetam la o anumita perioada de timp si sa asteptam sa se usuce. In zona frigiderului intalnim 4 rafturi din sticla, compartiment pentru legume si fructe si inca 4 suporturi pe usa pentru a raci diferite bauturi. Si sistemul de iluminare este bun pentru ca ofera o vizibilitate buna cand usa este deschisa. Congelatorul are capacitatea de congelare de 2 kg /24 ore si vine impartit in doua comparimente cu ajutorul unui gratar metalic.

La exterior se observa un aparat de culoare alba cu dimensiunile de 143 x 58 x 60.5 cm. Usile se deschid standard pe partea dreapta si au integrate manere orizontale elegante. Candy CCDS 5142W e o alegere buna daca nu esti in cautarea unui frigider cu dotari de top si preferi unul ieftin de la un brand ok. Are si garantie 24 luni cu posibilitate de extindere si transport gratuit la domiciliul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *