Arctic AND316S+ – frigider cu doua usi cu volum mare si finisaj argintiu

Arctic AND316S+ este un frigider cu doua usi, volum total disponibil 306 litri, clasa eficienta energetica A+ si un finisaj destul de placut pe baza de argintiu. Dimensiunile de 175.4 x 59.5 x 60 cm il fac potrivit pentru orice bucatarie si nu va recomand sa il incorporati pentru ca arata foarte bine si separat. Modelul AND316S+ e recomandat persoanelor care nu congeleaza prea multe alimente si prefera se le consume proaspete.

Frigiderul ofera o capacitate de 237 litri, adica una foarte generoasa. Este compartimentat in mod inteligent pentru a folosi tot spatiul cu ajutorul celor patru rafturi din sticla. Util este si sertarul special pentru pastrarea legumelor, dar si suporturile din cadrul usii. Congelatorul se remarca prin diferenta de 69 litri si un gratar pentru impartirea spatiul. Aici capacitatea de congelare este de 4kg/24 ore.

Frigider-Arctic-AND316S-306-l-Clasa-A-H-175.4-cm-Argintiu-300x300

 

 

 

La capitolul dotari interioare ar mai trebui amintite: garnitura antibacteriana pentru usi, iluminarea interioara, suport pentru oua si gheata, rafturi sticla securizata si termostat reglabil.

Arctic AND266+ este un produs asemanator. Vezi pret !

Exteriorul prezinta un aparat destul de simplu si placut. Are manere verticale generoase pentru o deschidere usoara si usi reversibile. Autonomia in cazul lipsei energiei electrice ajunge pana la 17 ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *