Freza de zapada electrica Texas ST1300

Texas ST1300 este o freza de zapada electrica destul de buna daca ai o zona mai mare pentru deszapezit. Ca sa va faceti o idee despre cum functioneaza puteti urmari cateva videoclipuri pe youtube, dar veti afla si in urmatorul review.

Distanta de pulverizare de pana la 5-6 metri este asigurata de un motor electric ce are 1300 w. Cu o asa putere capacitatea de curatare ajunge pana la 120 metri patrati in decurs de o ora. Minifreza dispune de o manevrabilitate destul de usoara datorita manerului ergonomic si greutatii de doar 5 kg. latimea maxima la care poate lucra poate fi de pana la 26 cm, iar inaltimea ajunge pana la 11 cm. Ca sa va faceti o idee despre cum arata aparatul am atasat si mai jos o imagine.

Freza-de-zapada-electrica-Texas-ST1300-300x300

Faptul ca se alimenteaza electric poate avea un inconvenient in sensul ca nu avem mereu la indemana o sursa de energie, dar putem achizitiona separat si un prelungitor la o lungime corespunzatoare. Nu sunt scumpe in aceasta perioada si pot fi folosite si la alte activitati. Deci, daca ai o zona mai mare pe care vrei sa o cureti in mod rapid de zapada acumulata iti recomand freza de zapada Texas ST1300. In aceasta perioada are o reducere de 15 % si beneficiaza de transport gratuit si garantie 24 luni. Pentru zonele mai mici nu se merita investitia, ci mai degraba te poti indrepta catre o lopata Fiskars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *