FreeWheel F1 – placa electrica de mers/scuter cu doua motoare

FreeWheel F1 este un scuter din categoria vehicule electrice, un skateboard electric ce poate asigura o viteza maxima de 15 km/ora alaturi de o autonomie de aproximativ 20 km. Este un mod rapid de a ajunge la locul de munca daca acesta nu este la departare mare daca e sa luam in calcul cat de aglomerate sunt soselele in ziua de azi.

Constructia lui FreeWheel F1  este una robusta si de dimensiuni medii. Se remarca rotile pentru transport si talpile pentru sustinere si aplicarea comenzilor. Are o greutate de 10 kg si poate fi transportat destul de usor cu ajutorul gentii din pachet. Poate suporta pana la 120 kg greutatea utilizatorului si vinedisponibil pe mai multe culori.

Partea electrica este sustinuta de un acumulator pe litiu puternic pentru a ii asigura autonomia amintita mai sus. Se incarca complet in circa 2 ore, in pachet fiind inclus si incarcatorul de 36 volti. Va recomand FreeWheel F1  daca vreti ceva pentru distractie sau pentru a ajunge la job sau in alte locuri la maxim 20 km departare. Scuter-Electric-FreeWheel-F1-Albastru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *