Fotoliu reglabil Kring Sylvie cu recliner

Fotoliul reglabil/extensibil Kring Sylvie este un accesoriu modern ce se integreaza perfect in orice sufragerie datoria finisajului de catifea. Este un material de buna calitate, rezistent in timp si placut la atingere. Imita pielea intoarsa, ceea ce este un lucru bun. Este dotat cu recliner si trei trepte de confort si va face din orice activitate una relaxanta. In functie de necesitati si de dimensiunile camerei poti opta pentru unul cu un singur loc, cu 3 locuri, sau unul mai mare ce are 5 locuri. Culorile disponibile sunt in numar de doua si anume bej si gri.

Pretul este unul bun, chiar ieftin as putea spune pentru ca in perioada asta produsul are o reducere de 31% fata de pretul initial (vezi pret actualizat). Asadar, avem o piesa de mobilier  moderna, atent finisata si rezistenta ce are o garantie de 24 luni si beneficiaza de transport gratuit.

Fotoliu-Kring-Sylvie-gri-300x300  Fotoliu-Kring-Sylvie-gri-fata-300x300

Vezi alte imagini cu produsul si specificatii complete

Ca si dimensiuni vorbim de o inaltime de 101 cm, o latime de 83 cm si o adancime de 95 cm. Materialele ce intra in componenta sunt reprezentate de PAL, MDF si placaj rezistent. Greutatea este una medie de 33 kg, asa ca va fi usor de mutat de doua persoane.

Perna de sezut este alcatuita din nuclee cu arcuri impachetate, fibre poliester si spuma poliuretanica. Aceleasi materiale intra si in componenta pernei pentru spatar. Bratele prezinta unele cusaturi pentru intarire si in componenta lor intra fibre de poliester si spuma poliuretanica. Fotoliu va fi livrat gata de utilizare, singura operatie care trebuie sa o faceti este montarea bratelor, activitate ce se face simplu datorita unui sistem modern. Nu ai gasit ce cautai in acest articol? Vezi si cele mai noi canapele si fotolii la moda in 2015 !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *