Foarfeci pentru gard viu si iarba – cele mai vandute modele online

Foarfecele pentru gardul viu sau iarba fac parte din categoria articolelor de gradinarit si isi gasesc intrebuintare la taierea si intretinerea spatiilor verzi din gradina ta. Fie ca vrei sa cureti pomii de uscaciuni, sa taia iarba gazonului sau sa pregatesti vita de vie pentru venirea primaverii, aceste accesorii ieftine isi vor gasi mereu intrebuintare in aceasta activitate.

Foarfeca pentru crengi cu maner Topex – asa cum ii spune si numele, aceasta se foloseste la taierea crengilor mici spre medii, dar fara a depasi diametrul de 35 mm. Are falcile puternice, executa taierea dreapta, fara alte manevre si este alcatuita din otel, fiind foarte rezistenta.

Foarfeca usoara cu mecanism de forta pentru gard viu Fiskars HS72 – are o lungime de 570 mm si o greutate de doar 630 g – ceea ce ii ofera o usurinta in utilizare si o pozitie corecta de lucru. Dispune de mecanism de forta ce creste puterea de taiere de pana la 3 ori fata de modelele clasice si se recomanda pentru tunderea gardului viu sau a diversilor arbusti.

res_277a3bba6385f15d382e6509e1241f64_150x150_9het

 

Foarfeca pentru gazon Gardena Comfort – este un accesoriu ieftin ce permite rotirea lamelor de otel intr-un unghi de rotire de 360 grade, fiind usor de utilizat atat de dreptaci cat si de stangaci. Este usoara de utilizat si se pune in functiune prin miscari usoare ale manerului.

res_da365772fc61b5b7f0dde8dabb32369f_150x150_n47u

Foarfeca crengi telescopica Topex – poate taia crengi pana la dimensiunea maxima de 30 mm si ii se poate ajusta lungimea pentru a ajunge la cele mai inalte. Este alcatuita din otel si are manerele confortabile de tipul soft-grip.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *