FitTronic G3000 – banda alergare electrica cu inclinatie motorizata

FitTronic G3000 este o banda electrica de alergat ce beneficiaza de reducere in aceasta perioada. Numarul mare de programe (99) si materialele rezistente folosite la constructie m-a facut sa o recomand celor ce doresc un dispozitiv pentru miscare sau mentinere in forma.

Panoul de comanda a fost redesenat si acum este de dimensiuni mult mai mari, displyul lcd putand fi citit destul de usor. Se afiseaza viteza, distanta, timpul scurs, inclinatia, caloriile si pulsul inimii. banda de alergare dispune de 99 programe de lucru, iar trei pot fi definite chiar de utilizator. Atat viteza cat si gradul de inclinatie pot fi selectate cu ajutorul tastelor specifice.

Banda-de-alergare-electrica-FitTronic-G3000  FitTronic G3000 asigura o suprafata de alergat de  120 x 46 cm si are un sistem modern de atenuare a socului la alergare fiind foarte silentioasa. Rotile pentru deplasare asigura transportul dupa folosire, iar sistemul de pliere pe cilindru asigura un spatiu redus pentru depozitare. Motorul din dotare are o putere de 2,5 cp si ofera o viteza maxima de 20 km/ora. Partea de siguranta ofera un sistem automat de oprire pentru a evita accidentarile si o cheie de siguranta.  Intrarea speciala pentru mp3 player ofera ascultarea muzicii preferate in timpul exercitiilor fizice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *