FitTronic D500 – banda de alergat electrica din gama 2016

FitTronic D500 este o banda de alergat din gama 2016 si are incluse cele mai noi tehnologii cu rolul de a-i asigura o functionare sigura si in acelasi timp silentioasa. Motorul de 3 cp, stabilitatea ridicata, greutate suportata pana la 140 kg si inclinatia de pana la 15% sunt principalele caracteristici pentru modelul FitTronic D500. Cumpara acum la un pret redus !

Specificatii FitTronic D500 

Aparatul ofera posibilitatea executarii exercitiilor pentru recuperarea sau intarirea musculaturii in interiorul casei, fara a fi conditionat de vremea de afara. Viteza se poate regla in intervalul 1-18 km/ora prin intermediul tastelor dedicate. Acelasi lucru este valibil si pentru inclinatie. Displayul lcd ofera informatii esentiale in legatura cu viteza de deplasare, distanta parcursa, caloriile, sau timpul scurs de la inceperea exercitiului. Programele presetate sunt in numar de 12, dar in functie de preferinte si conditie se pot modifica parametrii inclinatie si viteza deplasare.

Banda-de-alergat-electrica-FitTronic-D500-300x300

Sistemul de transmisie Wide V-Belt Drive System este unul dintre cele mai avansate sisteme si asigura o functionare silentiosa si in deplina siguranta. Cheia magnetica de siguranta se ataseaza de utilizator, iar in cazul unei dezechilibrari se intrerupe automat rulajul suprafetei de alergare.

Rotile de transport asigura o mutare lejera a aparatului, iar functia de pliere pe cilindru ofera depozitarea intr-un spatiu relativ restrans. FitTronic D500 se depliaza automat cu ajutorul sistemului hidraulic al pistoanelor.

Comanda acum pentru a beneficia de oferta 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *