FitTronic 505E – bicicleta eliptica magnetica la pret redus

FitTronic 505E este un model nou pe piata si vine cu un design redesenat, volanta de 5 kg si cu posibilitatea de a lucra atat exercitii pentru recuperare medicala cat si exercitii la intensitate mai ridicata recoamandate pentru sportivii de performanta.  Manerele flexibile asigura in acelasi timp si lucru pentru muschii bratelor, iar daca nu se doreste acest lucru se pot folosi manerele fixe. Sistemul de transmisie V-Belt drive system ii asigura o functionare usoara si silentioasa si poate fi folosita fara grija atunci cand dorm cei mici sau e nevoie de liniste in camera.

FitTronic-505E

Displayul lcd ocupa o pozitie centrala si este pregatit sa ofere informatii despre distanta, viteza de deplasare, calorii, si pulsul curent.

FitTronic 505E ofera pedalare in amebele sensuri si dispune de opt trepte de dificultate, Are un sistem de franare magnetic, iar reglarea nivelului de dificultate se face manual prin intermediul butonului caracteristic. Bicicleta eliptica nu ocupa prea mult spatiu si e usor de mutat dupa folosire. Are sistem de sustinere cu cauciuc pentru a proteja suprafata pe care sta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *