FitMix – blender revolutionar la un pret accesibil

FitMix este un blender ce are in componenta un motor de 600 w si parerile citite pe forum il recomanda ca un produs cu un pret accesibil ce se poate folosi la prepararea sucurilor din fructe, supelor subtiri sau chiar mai cremoase.

Piesele sunt unele de calitate si aici amintesc in primul rand de cele patru cutite Piranha foarte bine ascutite. Puterea este una destul de buna si nu ne trebuie mult timp pentru a taia indiferent de natura preparatelor ce le dorim. Cele 10.000 rotatii fac fata cerintelor multor gospodine.

FitMix are un design ergonomic, vine finisat pe mai multe culori si are incluse 3 functii si doua trepte de viteza. Dimensiunile sunt unele nu prea generoase si puteti observa si din poza atasata ca arata bine pe blatul de bucatarie. Pentru o stabilitate ridicata au fost aplicate niste ventuze in partea inferiora.

fit-mix-blender-273x300  fit-mix-cutite-bune-273x300

Bolul pentru acumularea sucurilor este construit din policarbonat – material incasabil si are un capac ce permite deschiderea pentru a adauga ulterior alte preparate. Distriubuirea in pahare sau cani se face foarte usor acum datorita dotarii robinetului cu canea. Coletul contine blenderul ieftin FitMix, betisor pentru inghetata, tocator de mici dimensiuni si un caiet cu retete.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *