Fierastrau circular Stayer CHB185B

Fierastraul circular Stayer CHB185B il poti folosi cu succes la operatiunile pe care le desfasori in gospodarie. Cu o greutate de numai 4 kg iti va fi usor sa il manevrezi si sa tai in unghiurile necesare. Panza cu care vine in pachet este dedicata in exclusivitate lemnului, dar in functie de posibilitati il poti adapta si pentru taierea altor materiale. Manerul soft grip ofera o buna manevrabilitate si stabilitate in timpul functionarii.

Cuplare pentru aspirarea prafului inclusa in pachet

Ii poti atasa cu usurinta furtunul de la aspirator si astfel tot rumegusul si resturile rezultate in urma taierii vor fi aspirate si depozitate in sacul aspiratorului. Astfel nu va fi nevoie sa faci curat dupa folosirea acestui fierastrau circular ieftin de la Stayer.
fierastrau-circular-300x300

Putere necesara pentru orice operatiune si inclinatie reglabila de taiere

Puterea de aproximativ 1200 w este mai mult decat necesar pentru opratiuniile medii spre cele complexe. In plus, un ajutor bun vine din partea mecanismului culisabil care ofera o inclinatie reglabila de taiere de pana la 45 grade. Diametrul panzei folosite este de 185 mm iar viteza de 4500 rpm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *