Fiare de calcat Tefal – modele noi ieftine si rezistente

Daca esti in cautarea unui nou fier de calcat sau vrei sa il inlocuiesti pe cel vechi te invit sa arunci o privire la selectia facuta mai jos cu cateva modele noi de la Tefal cu talpa ultragliss diffusion – electrocasnice care mi se par cele mai rezistente si usor de folosit.
Majoritatea modelelor au puterea cuprinsa intre 2000 si 3000 w, lungimea cablului pivotant este de 2m si au functii incluse cum ar fi : auto-curatare, calcarea pe verticala, functie pulverizare apa si protectie impotriva calcarului.
Pretul variaza si el in functie de functiile de care dispune aparatul, dar in perioada curenta am observat foarte multe reduceri la multe fiare de calcat apartinand brandului Tefal. Astfel, poti gasi modele ieftine chiar si sub 200 lei daca asta se incadreaza in cerintele tale.
Pentru o calcare simpla, usoara si in conditii de siguranta iti recomand sa calci numai pe o masa de calcat profesionala.
Cam acestea au fost recomandarile mele in ceea ce priveste statiile si fiarele de calcat, eletrocasnice mici de un real ajutor pentru calcarea tesaturilor si a hainelor. Daca doresti sa aflii informatii complete despre aceste produse poti da clic pe pozele de mai jos si vei fi redirectionat catre pagina producatorului.

res_529e5907-150x150

te_fv9962_freemove

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *