Banda Alergare Everfit TFK 155 Slim Negru

Everfit TFK 155 Slim poate inlocui destul de multe exercitii care pana acum puteau fi facute intr-o sala fitness. Nu mereu avem timp disponibil pentru a merge la sala de forta si sunt de parere ca o banda de alergat ieftina poate inlocui aceasta activitate de mentinere sau tonifiere. Imi place foarte mult ca nu ocupa foarte mult spatiu in stare pliata (22×66.5×147.5) si lucrul acesta poate fi un avantaj pentru cei cu locuinte de suprafata mica.

Banda-Alergare-Everfit-TFK-155-Slim-Negru-300x300

Activitatea de alergare este sustinuta de un motor electric ce dezvolta 3 cp si asigura o viteza in intervalul 0,8-14km/ora, setare ce poate fi stabilita in trepte de 0,1 km. inclinarea asigura exercitiilor o complexitate mai ridicata si in acest caz este vorba de o inclinare manuala ce poate fi reglata pe in cadrul a trei nivele. nu trebuie sa ne facem griji in legatura cu programele fitness pentru ca Everfit TFK 155 Slim vine echipa cu 12 programe presetate atat pentru cei incepatori, dar si pentru sportivii de performanta. Este de  inteles ca setarile pot si stabilite si in mod manual si aici vorbesc de viteaza si inclinare, dar si de durata exercitiilor.

Suprafata de alergare este asigurata de o banda cu dimensiunile de 122 x 40 cm, grosime de 1,6 mm si un sistem de absortie pentru socuri cu ajutorul celor 8 perne amortizoare. In acest fel se asigura o alergare lina, fara posibilitati de dezechilibrare.

Vezi si Actuell T2200BF

Panoul de comanda din cadrul Everfit TFK 155 Slim este destul de simplu de utilizat. Cele 12 programe presetate beneficiaza de mici instructiuni din care se poate citi usor nivelul de dificultate. Displayul lcd este iluminat albastru pentru o buna vizibilitate, aici fiind afisate distanta, caloriile, viteza de deplasare, pulsul, timpul scurs si programul de antrenament ales. Suportul pentru mentinerea tabletei sau telefonului este un avantaj pentru a asculta ceva muzica sau a fi la curent cu diferite informatii. De asemenea, senzorul pentru puls integrat pe manere elimina firele cu electrozi ce erau folosite in trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *