Aparat de aer conditionat Everest EAI-A09A1D

Everest EAI-A09A1D e un model cu 9.000 btu capacitate de racire, clasa energetica A+ si cu un design simplu. Displayul lcd ocupa o pozitie centrala, aici fiind afisate informatii despre temperatura si functia curent pe care functioneaza. Unitatea interiora se remarca prin dimensiunile de 880 x 280 x 208 mm alaturi de un finisaj pe alb. Nivelul de zgomot emis aici atinge valoarea de 53 db.

Telecomanda din cadrul modelului Everest EAI-A09A1D e una usor de folosit. Are un  minidisplay ce afiseaza cateva informatii si taste amplasate inteligent pentru o utilizare usoara. De aici avem acces la principalele functii ale aparatului: racire, incalzire, ventilatie, timer.

Everest-EAI-A09A1D-300x300

Unitatea exteriora este vopsita in culoarea alb si beneficieaza de tratament impotriva interperiilor. Are dimensiunile de 760 x 260 x 540 mm si o greutate de 33 kg. Consider ca este timpul optim pentru achizitia unui aparat de aer conditionat ieftin atat din punct de vedere al pretului cat si din punct de vedere al perioadei relative mici de instalare. Poti incerca ca alternativa un aparat mobil si anume Vortex VAP-A12.

Everest EAI-A09A1D e un model cu inverter la un pret acceptabil. Se recomanda celor ce doresc o capacitate de racire de 9.000 btu si nu doresc sa cheltuie mai mult de 1400 lei pentru un aparat de aer conditionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *