Espressor automat Philips Saeco Xsmall HD8643/09

Facand un calcul simplu, constat ca am cheltuit foarte multi bani in ultimul timp pe asa zisa “cafea de la colt” sau cea de la aparat. Este adevarat ca este mai buna (nu si sanatoasa), ca are crema mai multa si nu are gustul acela de ars cum se intampla in cazul cafelei preparate la ibric. Asa ca am decis sa investesc intr-un aparat automat pentru prepararea cafelei. Am cautat la magazinele online din Romania o oferta acceptabila din punct de vedere al pretului pentru un espressor automat de cafea Philips Saeco. Acum nu mai este nevoie decat de cafea boabe si am sa ma aprovizionez serios in aceasta privinta. Am gasit pe net foarte multe oferte pentru cafea boabe speciala pentru espressoare si unele pachete chiar erau ieftine. Capacitatea rezervorului de apa este de 1 litru si se recomanda folosirea apei de la robinet. Inca de la prima cafea preparata la acest minunat aparat am observat ca am scapat de gustul de ars care il intalneam in clasicele cafele. Acum nu mai trebuie sa urmaresc sa nu dea apa in fiert, sau sa adaug cantitatea exacta de cafea. Totul se face automat cu ajutorul tehnologiilor moderne.

res_0bbe60-300x300
 Espressorul automat Philips Saeco Xsmall HD8643/09 este mereu pregatit, fie ca vrei o singura cafea sau esti alaturi de prieteni, caz in care poate prepara simultan 2 cesti de cafea. In functie de preferinte poti selecta cantitatea de cafea ce urmeaza sa fie livrata in ceasca sau gradul de macinare. Compartimentul de cafea are o capacitate totala de 180 g si alimentarea se face numai cu cafea boabe. Principalul aspect care conteaza la un espressor automat bun este reprezentat de existenta rasnitei incorporate care este alcatuita din ceramica, material ce nu va incalzi bobele de cafea si va permite aparatului sa lucrez cu un zgomot redus.
Functia de curatare automata este o facilitate intalnita la espressoarele moderne si va curata aparatul dupa fiecare folosire urmand ca la urmatoarea utilizare sa fie curatate toate circuitele interioare si pregatite pentru prepararea unei cafele spumoase. Dimensiunile acestui aparat pentru preparat cafeaua sunt 420 x 325 x 295 mm si veti avea nevoie de ele doar daca alegeti incorporarea intru-un raft special in cadrul mobilei de bucatarie.  Eu il tin pe blatul de bucatarie si pare ca se asorteza perfect datorita design-ului modern si ergonomic.

Garantia produsului este de 24 luni, se asigura transport gratuit iar in oferta magazinului online exista si cateva resigilate la preturi avantajoase. Acestea sunt produse care au fost returnare de cumparatori in termen de 30 de zile de la cumparare din diferite motive. Singurul incovenient este dat de ambalajul care acum este deschis si de altele precizate de vanzator. Referitor la pret pot spune ca modelul  Philips Saeco de care vorbim are un pret ieftin comparativ cu functiile si dotarile pe care le are. Cam acestea au fost recomandarile mele in ceea ce priveste achizitia unui espressor ieftin pentru o cafea cremoasa si delicioasa alaturi de prieteni dragi. Va urez cumparaturi placute si inteligente ! Pentru a afla detalii si specificatii complete pentru acest produs poti da click pe imaginea atasata sau poti verifica pretul actualizat (este posibila existenta unor oferte sau reduceri de pret).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *