Espressor automat Bosch VeroAroma TES60321RW

Cappuccino, latte macchiato, espresso, cafea sau lapte cald ? Toate astea sunt mai usor de preparat acum cu ajutorul noului espressor automat Bosch VeroAroma TES60321RW. Obisnuiesc sa beau cafea in fiecare zi si nu imi imaginez o dimineata in care am cateva activitati de facut fara o cafea cu o aroma speciala.

Lucreaza la presiunea de 15 bari si stim cu totii cat de importanta este presiunea pentru un rezultat bun la bautura preferata. Are posibilitatea de a prepara simultan 2 cesti si ajustarea cantitatii pentru fiecare in parte. Rezervorul de apa are un volum de 1,7 litri si asta elimina umplerile dese ce le-am intalnit la aparatele ieftine ce aveau capacitatea de umplere sub 1 litru. Se poate alimenta atat cu cafea boabe cat si cu una macinata si asta e un lucru bun daca dorim o anumita aroma si nu o gasim intr-o formula acceptata de aparatele standard.

Simplitatea in utilizare este asigurata de tastele cu atingere fina si displayul LCD integrat. Aici ai setari stabilite pentru principalele bauturi, poti alege gradul de tarie precum si temperatura apei. Au fost aduse numeroase imbunatatiri si dispozitivului pentru prepararea spumei atat de necesara in cazul bauturilor cappucino.

Si pe partea de dotari au fost aduse numeroase functii si aici amintim sistemul anticalcar, oprirea automata dupa o perioada prestabilita de standby si autocuratarea.

Un design elegant si modern pentru Bosch VeroAroma TES60321RW

La exterior vorbim de un aparat ce se incadreaza in dimensiunile de 385 x 280 x 479 mm. Are o greutate de 9 kg si poate fi cam greu de mutat cateodata. Odata asezat pe blatul de bucatarie nu va mai fi nevoie sa il muti. Se integreaza bine cam in orice design al bucatariei datorita combinatiilor de argintiu si gri si nu ocupa asa mult spatiu. Distanta pana la priza trebuie sa fie de circa 1 m pentru ca atat este si lungimea cablului de alimentare. Panoul de control dispune de butoane asezate simetric si usor de folosit. Ca sa va faceti o idee despre cum arata aparatul am postat mai jos o fotografie.

 

Espressor-automat-Bosch-VeroAroma-TES60321RW-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *