Epilatoare Rowenta – cele mai cautate modele din 2015

Esti in cautarea unui epilator ieftin apartinand celor de la Rowenta ? Am sa scriu in cele ce urmeaza cateva cuvinte despre cele mai cautate modele pentru acest aparat de ingrijire personala.

  • Epilator Rowenta EP1030F0 – dispune de 24 pensete foarte eficiente pentru indepartarea celor mai fine fire de par. Capul pentru epilare dispune de bile pentru a relaxa zona si a oferi un epilat usor si fara durere. Pachetul contine perie de curata, aparatul este pe culoarea alb/roz si se alimenteaza la retea. Pret: 99 lei.
  • Epilator Rowenta EP5640 – vorbim de data aceasta de un model un pic mai scump, cu un pret ce nu depaseste 170 lei. Inca de la prima utilizare vei fi uimita de zgomotul foarte redus pe care il emite acest model in timpul utilizarii si asta datorita materialelor din care este alcatuita carcasa. Pachetul contine: accesoriu pentru ras, pentru exfoliere, accesoriu pentru axila si zona inghinala. Numarul pensetelor este la fel ca la modelul precedent, dar acest model dispune de o tehnologie noua in ceea ce priveste epilarea si contactul aparatului cu pielea.
  • Epilator Rowenta Fashion EP1037 – un model ergonomic si compact mereu pregatit pentru o epilare usoara. Se alimenteaza la retea, dispune de 24 prinderi iar pachetul contine o penseta dotata cu sursa de iluminare. Vezi detalii / cumpara !
  • Epilator Rowenta Lovely Elite EP3132 – un model care poate fi utlizat cu usurinta pe toate zonele corpului. Dispune de accesorii cu bile de masaj, iar capul detasabil se poate spala sub jet de apa dupa folosire. Se ofera transport gratuit si o perioada de garantie de 12 luni. Vezi oferta de pret !
  • Epilator Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0 – dupa cum si numele ii spune, acest model se poate folosi cu eficienta atat pe pielea uscata cat si pe cea umeda. Dispune de lumina puternica pentru a ilumina zona de lucru si de o tehnologie avansata de amortire a zonei ce urmeaza a fi epilata. Dispune de acumulator si incarcator, asa ca nu va mai fi nevoie sa il alimentezi la retea in timpul folosirii. Il poti folosi cu succes pana la 40 minute dupa o incarcare completa. garantia este de 24 de luni si se asigura transport gratuit. Specificatii complete si imagini cu acest produs !
  • Epilator Rowenta IPL Derma Perfect EP9870D0 – are ca principala caracteristica epilarea cu ajutorul unui pulsator de lumina. Nu se foloseste pentru zona gatului sau a fetei.
  • Epilator Rowenta Soft Extrem – dupa amortirea zonei respective si efectuarea epilarii se aplica un jet de aer pentru a calma pielea. Sistemul de iluminare si capatul pivotant sunt alte functii prezente la acest model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *