Bicicleta magnetica Energy Fit KPR61500

Energy Fit KPR61500 este un dispozitiv compact si bine construit si ofera posibilitatea pedalarii la 8 nivele de intensitate. Se poate pedala atat in fata cat si in sens invers si intreaga activitate a exercitiilor fitness sau de reucuperare este sustinuta de o volanta cu greutatea de 4kg si un sistem de franare magnetic.

Nu se poate plia, dar nici dimensiunile nu sunt unele prea generoase. Are o greutate redusa si din aceasta cauza va fi usor de depoziat dupa folosire. Cadrul metalic de sustinere este destul de solid, iar pentru a proteja suprafetele au fost aplicate niste insertii de cauciuc.

Computerul integrat primeste informatiile prin senzorii amplasati pe ghidon si ii afiseaza in cadrul displyului LCD. Aici putem vizualiza timpul, viteza de deplasare, distanta si caloriile. Pedalele dispun de curele reglabile si se fixeaza destul de bine in picioare. Energy Fit KPR61500 are in compozitie o sa din spuma si este reglabila pe inaltime pentru a fi folosita de persoane diferite. Vezi si Body Sculpture BC3110D.

Bicicleta-magnetica-Energy-Fit-KPR61500-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *