Bicicleta eliptica Energy Fit Al437E

Energy Fit Al437E este o bicicleta fitness eliptica potrivita pentru cei ce cauta un dispozitiv pentru miscare zilnica si care sa nu ocupe prea mult spatiu. Dispune de manere suplimentare si acestea pun in miscare foarte multe grupe de muschi in timpul exercitiilor de recuperare sau tonifiere.

Designul aparatului este unul modern, dispune de o culoare placuta si se observa si din poza atasata ca nu ocupa prea mult spatiu. Se poate depozita usor dupa folosire datorita rotilor de transport, iar dimensiunile ce o caracterizeaza sunt 124 x 63 x 156 cm.

Bicicleta-eliptica-Energy-Fit-Al437E-300x300

Bicicleta eliptica Energy Fit Al437E are in componenta o volanta de 4 kg, calculator ce afiseaza timpul, viteza, caloriile si pulsul si se poate regla manual gradul de dificultate la pedalare. Un avantaj este asigurat si de posibilitatea de a pedala atat in fata cat si in spate.

Vezi reducerea de 42% pentru acest produs

Lucrul cu aparatul este destul de simplu si se recomanda inceperea cu exercitiile cele mai simple. Pozitionarea picioarelor este una stabila si este oferita de pedalele antiderapante. Manerele sunt invelite cu un material ce nu retine transpiratia si contin senzorii ce trimit datele la afisajul LCD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *