Banda de alergare mecanica Energy Fit 8553

Energy Fit 8553 este o banda de alergare mecanica ce se remarca prin designul simplu si placut. Alte aparate de pe piata vin cu un panou de comanda destul de incarcat, cu manere mari si spatiu aglomerat in zona de sustinere. Dupa cum observati si din poza atasata, dispozitivul se remarca prin cadrul stabil de otel si suprafata de alergare din zona inferioara. Aici avem la dispozitie 100×33 cm suprafata de alergare si posibilitatea de a o inclina in functie de preferinte.

Computerul este amplsat intr-o zona aerisita si se poate citi destul de usor. Pe displayul lcd sunt expuse viteza, distanta, caloriile si timpul scurs de la inceputul exercitiului.

 

Energy Fit 8553 vine in mare parte deja gata de folosire si sunt necesare mici ajustari pe care oricine le poate face. Are o volanta de 3 kg, senzori in manere pentru a prelua pulsul cardiac si un sistem performant ce ii asigura o functionare fara prea mare zgomot. Dispune de roti pentru a usura transportul, dar se pliaza destul de usor  dupa folosire si se asigura cu un cui.

 

Pret: 699 lei (cu reducere), transport gratuit, drept de retur si garantie 24 luni.

Banda-de-alergare-mecanica-Energy-Fit-8553-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *