Aspirator fara sac Electrolux Z7860E

Electrolux Z7860EL e un aparat care nu ocupa asa mult spatiu si vi-l recomand daca stati intr-o garsoniera sau intr-un apartament mai mic. Aici nu avem mereu spatiu suficient pentru a depozita diferite electrocasnice, asa ca va recomnd ceva de mici dimensiuni, dar care reuseste sa o ofere i o putere buna de aspiratie fie ca vorbim de gresie/parchet sau covoare.

Faptul ca nu are sac este un lucru bun pentru ca ne scapa de cheltuieri ulterioare legate de achizitia recipientelor pentru acumularea prafului. El vine echipa cu un rezervor destul de incapator ce se goleste destul de repede si nu e necesar mereu sa il spalam cu apa ori detergent. Puterea motorului ajunge pana la 800 w si emite in timpul functionarii 78 db.

Greutatea de 6 kg nu ar trebui sa fie considerat un minus pentru ca rotile din dotare asigura un transport destul de usor pe timpul functionarii. Electrolux Z7860E are in dotare peria standard, cea pentru spatii inguste si incomode, perie suplimentara de mici dimensiuni si una speciala pentru canapele si elemente de tapiserie. Inaltimea de la care putem aspira se regleaza destul de usor prin intermediul tubului telescopic din metal. Brandul de fata e unul cu experienta in domeniul electrocasnicelor de curatat pentru casa si din aceasta cauza vi-l recomand. Legat de garantie trebuie sa stiti ca cea standard este de 24 luni si se poate extinde pentru o perioada suplimentara. Pretul final al aspiratorului are valoarea de 293 (de la 419 initial).

Aspirator-fara-sac-Electrolux-Z7860EL-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *