Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 – model 2016 cu 10 kg capacitate incarcare

Tehnologia avanseaza destul de repede si in cazul masinilor de spalat rufe si va prezint astazi Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 – aparat dotat cu un sistem de curatare pe baza de abur ce are rolul de a inmuia rufele si a le asigura un miros placut. In continuare spalarea se realizeaza ca si in cazul aparatelor obisnuite si singurul lucru ramas e alegerea optima a unui program de spalare.

Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 se incarca in mod frontal cu maxim 10 kg rufe uscate. E o capacitate buna de incarcare mai ales daca familia este una mai numeroasa. Chiar si in alte cazuri aceasta specificatie e utila in cazul spalarii hainelor mai voluminoase. Rufele se pot stoarce apoi la maxim 1400 rpm, iar rezultatele sunt destul de bune chiar si pentru o astfel de capacitate de incarcare. Incadrarea in clasa de eficienta energetica A+++ asigura un consum redus de energie electrica, iar detectarea automata a incarcaturii optimizeaza si consumul de apa in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva.

Masina-de-spalat-rufe-Electrolux-SteamCare-EWF1408WDL2-300x300  Setarile pentru bumbac, jeans, lana, haine sport sau sintetice sunt unele dintre cele mai uzuale functii atunci cand alegem un program de spalare. O astfel de selectie se face prin intermediul unui panou cu touch-screen. Displayul lcd afiseaza timpul ramas pana la terminarea ciclului, temperatura de lucru si viteza de centrifugare, dar ofera si sfaturi in legatura cu cantitatea de detergent ce trebuie introdusa la spalare in functie de greutatea ce urmeaza a fi spalata.

Samsung AddWash WW70K5210UW/LE ofera posibilitatea introducerii de rufe chiar si cand ciclul de spalare a pornit !

85 x 60 x 60.5 sunt dimensiunile ce caracterizeaza modelul Electrolux SteamCare EWF1408WDL2. Este vorba de un model standard (nu slim) si poate fi integrat destul de usor atat in cadrul unei bucatarii, dar si in baile ceva mai spatioase. Consumul anual de apa se situeaza in jurul valorii de 12290 l in cadrul programelor standard de spalare. Economia se realizeaza in cadrul incarcaturilor mici pentru ca atunci consumul resurselor este optimizat. Modelul Electrolux sta foarte bine si la capitolul nivel de zgomot pentru ca sunetul emis la functionare are valoarea de 51 db. V-o recomand daca cautati o masina de spalat cu cantitate mare de incarcare si cele mai noi tehnologii integrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *