Electrolux EZB2400AOX

Electrolux EZB2400AOX e unul simplu de utilizat pentru ca are butoanele rotative si un display LCD ce ajuta la confirmarea comenzilor selectate. Arata bine la exterior datorita finisajului de inox si eu va recomand sa il folositi alaturi de o plita de la acelasi brand. Sunt foarte multe oferte online si le puteti gasi si la raionul de resigilate daca nu aveti un buget asa mare disponibil.

Ca si caracteristici generale vorbim de un aparat ce are 57 litri volum, clasa energetica A, control mecanic si ventilator pentru o coacere uniforma si formarea crustei asupra preparatelor preferate. Pe capitolul functii de gatire avem cam tot ce ne trebuie indiferent de felul de mancare ce urmeaza a fi gatit. Putem coace cu rezistenta superioara sau inferioara, cu ambele sau alaturi de curenti calzi pusi in miscare de ventilator.

Cuptor-incorporabil-Electrolux-EZB2400AOX-300x300

Accesoriile ce le veti gasi in pachet usureaza putin munca. Avem un gratar pentru a gati la grill, o tava pentru prajituri si una pentru colectare – asta e buna pentru grasimea ce se scurge in urma prepararii la grill ori rotisor.

Electrolux EZB2400AOX are un pret bun pentru ceea ce ofera. Are un design modern si este simplu de utilizat, fiind incadrat intr-o clasa de eficienta economica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *