Electrolux EWW1697SWD – masina de spalat rufe cu uscator la un pret bun

Masina de spalat rufe cu uscator devine o optiune buna daca locuim intr-o locuinta fara balcon. Electrolux EWW1697SWD este un dispozitiv 2 in 1 si ofera functie atat de spalare, cat si de uscare corecta a rufelor. Pentru incarcare avem la dispozitie o capacitate de 9 kg si 1600 rpm viteza de stoarcere. Rufele pot fi uscate apoi alegand un program special pentru fiecare tesatura. Rezultatele vor fi mereu pozitive si asta datorita certificarii WoolmarkBlue pentru ambele functii.

Aparatul are un design bine pus la punct. Consola centrala are in zona mici instructiuni pentru ghidaj, iar displayul lcd este destul de generos pentru o citire usoara.Motorul cu inverter din arsenalul  lui Electrolux EWW1697SWD ii asigura un consum redus de energie electrica, performanta ridicata si un nivel de zgomot redus la functionare. Functia de echilibrare a incarcaturii asigura un consum optim chiar si atunci cand introducem o cantitate mai mica de 9 kg rufe uscate.

Masina-de-spalat-rufe-cu-uscator-Electrolux-EWW1697SWD-300x300

Electrolux EWW1697SWD – Vezi pret si specificatii complete

Functiile speciale prezente aici aduc in prim plan: pornirea intarziata, siguranta copii, functie curatare scame, capac inferior protectie, protectie la inudatii si clapeta detergent lichid. grila de programe ne pune la dispozitie 14 setari din care putem alege indiferent de tipul de tesatura ce urmeaza a fi spalat: bumbac, lana, sintetice, program special perdele/matase, program delicate.

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux DualCare EWW1697SWD e un aparat potrivit pentru persoanele ce doresc un dispozitiv de spalare si uscare la un pret convenabil. Achizitia separata nu se merita in acest caz pentru ca va fi nevoie de mai mult spatiu si de timp pierdut cu introducerea rufelor in celalalt dispozitiv. Perioada de garantie este de 24 luni, transportul pentru acest produs fiind gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *