ELECTROLUX EWT1262IDW – masina de spalat rufe cu incarcare verticala pentru o economie de spatiu

Atunci cand baia noastra este de dimensiuni reduse trebuie sa ne indreptam atentia catre o masina de spalat de dimensiuni reduse. ELECTROLUX EWT1262IDW  este un model cu incarcare verticala si poate face economie de spatiu comparativ cu modelele clasice. Pentru amplasare vom avea nevoie de un spatiu definit de limitele 40 x 60 x 89 cm. Masina de spalat rufe este finisata pe alb si are un nivel de zgomot la spalare de 57 db. La stoarcerea rufelor acesta urca pana la 75 db, dar depinde in mare masura si de treapta folosita la aceasta operatiune.

Cele 15 programe incluse in grila acopera majoritatea cerintelor pentru orice gospodina: prespalare, spalare rapida, program pentru lenjerii, articole din bumbac, spalare manuala, articole sportive. Panoul de comanda este amplasat in partea superioara si de aici avem acces la principalele functii ale aparatului. De aici putem alege si viteza de centrifugare (macim 1200 rpm), temperatura de lucru sau putem activa pornirea intarziata.

ELECTROLUX EWT1262IDW  e o masina de spalat cu un bun raport calitate/pret. E recomandata pentru cei ce prefera o incarcare verticala si celor ce nu prea au spatiu in baie. Este o masina silentioasa si economice (clasa A++) ce se poate incarca cu pana la 6 kg rufe uscate.

ELECTROLUX-EWT1262IDW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *