Electrolux EWT1066ESW – masina spalat rufe cu time manager

Electrolux EWT1066ESW e un model ce se incarca vertical si dispune de time manager, siguranta impotriva celor mici, protectie la inundatii si clatire suplimentara. Functia legata de timp ne permite sa potrivim durata ciclului de spalare in functie de necesitatile noastre si hainele sa fie gata spalate la ora stabilita. Aceasta setare nu influenteaza in mod negativ rezultatul final.

Principalele caracteristici ce le intalnim la modelul de fata sunt: capacitate incarcare 6 kg, clasa eficienta energetica A+++, display LCD si 1000 rpm viteza de la etapa de stoarcere. Incarcarea verticala se realizeaza mai simplu decat in cazul celei clasice pentru ca rufele se aseaza mai bine. Sistemul de inchidere/deschidere al tamburului este unul simplu de utilizat si actioneaza lent. Partea buna aici este ca acesta se opreste cu deschiderea in sus la finalul ciclului si nu mai este necesar sa rotim manual tamburul ca la modelele ieftine.

Programele se selecteaza prin intermediul consolei centrale. De aici putem alege: program bumac, clatire, centrifugare, program lenjerii corp, cuverturi, haine sport, mixte, etc…

Electrolux-EWT1264ERW-300x300

Electrolux EWT1066ESW

Dimensiunile de 89 x 40 x 60 cm o fac potrivita pentru spatiile restranse si acolo unde deschiderea clasica a unei masini cu incarcare frontala ar incomoda. Are un nivel de zgomot la spalare de 57 db si de 74 db in timpul stoarcerii articolelor.

Aparatul are un pret corect pentru ceea ce ofera (vezi pret actualizat) si asta pentru ca este una economica (vezi clasa de eficienta energetica) si are in dotare functii si tehnologii moderne ce asigura rezultate bune cu minim de resurse: control si echilibrare incarcatura rufe, fuzzy logic, dispenser detergent detasabil si usor de curatat, certificare Woolmark Blue pentru articolele din lana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *