Electrolux EWT1064ERW – masina de spalat rufe cu incarcare verticala

masinile de spalat rufe cu incarcare verticala au cam aceleasi caracteristici cu modelele obisnuite, dar alegem astfel de aparate electrocasnice cand spatiul interior nu ne permite incarcarea frontala. Se preteaza destul de usor pe holurile mai inguste sau intr-o baie de dimensiuni ceva mai reduse. Electrolux EWT1064ERW prezinta avantajul existentei programului care ne permite reglarea timpului de spalare in functie de necesitati. De asemenea, putem alege pornirea intarziata cu pana la cateva ore si functia asta e utila cand ne intoarcem acasa la o anumita ora si nu vrem ca rufele sa stea prea mult timp in cuva.

Daca sunteti obisnuiti cu modul de incarcare, trebuie sa stiti ca aceasta activitate se poate face cu pana la 6 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la 1000 rpm. Nu exceleaza la acest domeniu, dar pe timp de vara mi se pare ok pentru ca rufele se usuca in cateva zeci de minute si pe balcon. Pe timp de iarna va recomand un uscator de rufe cu condensare de la Bosch.

 

Masina-de-spalat-rufe-cu-incarcare-verticala-Electrolux-EWT1064ERW-300x300  Grila de programe ofera posibilitati de spalare pentru majoritatea tipurilor de tesaturi: bumbac, lana, spalare manuala, haine delicate, haine sport. Alegerea se face destul de usor, adica prin intermediul consolei rotunde din partea superioara. Mai departe putem alege viteza de centrifugare, temperatura de lucru sau alte setari cum ar fi spalarea intensiva sau adaugarea unor cicluri de spalare suplimentare.

 

Electrolux EWT1064ERW isi echilibreaza automat incarcatura si nu trebuie sa ne facem grji daca nu am distribuit bine greutatea la interior.De asemenea, protectia la inundatii intrerupe alimentarea cu apa si ne scapa de niste neplaceri ce pot aparea ulterior. Aparatul masoara 89 x 40 x 60 cm, vine finisat pe culoarea alb si are un nivel de zgomot de 57 db. Va recomand acest model daca sunteti in cautarea unui aparat cu incarcare verticala pentru ca are un bun raport calitate/pret !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *