Masina de spalat rufe Electrolux EWS31064NU

Tehnologiile moderne au evoluat si in cazul electrocasnicelor care ne ajuta la spalarea si intretinerea rufelor si observam cu trecerea timpului dimensiuni tot mai reduse comparativ cu clasicele modele si motoare mai economice si mai silentioase. Electrolux EWS31064NU este o masina de spalat cu incarcare frontala in care se pot introduce pana la 6 kg de rufe uscate. Are o viteza de centrifugare de 1000 rpm si are un consum redus de energie fiind incadrata in clasa energetica A+++.
Cele 14 programe presetate reusesc sa acopere aproape toate categoriile de haine si tesaturi si ofere economii importante la detergent, apa si energie electrica. Astfel avem viteza de spalare si de stoarcere in functie de programul ce l-ai selectat special pentru spalarea perdelelor, hainelor sport, tricourilor, tesaturilor din bumbac sau celor din matase.
Cand vorbim de siguranta trebuie sa amintim sistemul de siguranta impotriva copiilor, cel pentru protectia impotriva inundatiilor si cel pentru detectarea spumei. Daca vrei ca ciclul de spalare sa inceapa peste o anumita perioada stabilita poti face acest lucru cu ajutorul programului pentru pornire intarziata.
Din punct de vedere estetic masina de spalat Electrolux arata bine, este finisata modest si beneficiaza de o cuva generoasa ce permite introducerea usoara a rufelor. Display-ul LCD este pozitionat in partea dreapta, iar consola cu comenzile principale ocupa zona centrala.

Masina-de-spalat-rufe-Electrolux-EWS31064NU

Masina de spalat rufe Electrolux EWS31064NU

Dimensiunile sunt obisnuite si anume 85 x 59.5 x 37.7 cm si o face usor si de incorporat in mobila de bucatarie daca doresti acest lucru. Daca spatiul nu iti permite trebuie sa stii ca pentru acest model exista si o varianta slim si anume EWS31074NU (vezi detalii), model cu dimensiuni mai reduse dar care pastreaza aceleasi dotari si caracteristici ca modelul de fata. Motorul este silentios si are un nivel de zgomot de 58 db in timpul spalarii si de 76 db in timpul centrifugarii rufelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *