Masina de spalat rufe Electrolux EWF1497CDW2

O masina de spalat buna o putem alege si in functie de capacitatea de incarcare. Sunt dese situatiile in care avem foarte multe haine de spalat. Avem, de obicei, foarte multe haine in garderoba si suntem ocupatii cu serviciul in mare parte, din aceasta cauza cosul de rufe se umple in cateva zile. Electrolux EWF1497CDW2 reuseste sa spele 9 kg rufe uscate dintr-o singura incarcatura si le poate stoarce apoi la 1400 rpm. Spalarea are rezultate bune, uscarea aproape bune, iar consumul de energie este redus datorita incadrarii in clasa de eficienta energetica A+++.

Masina-de-spalat-rufe-Electrolux-EWF1497CDW2-300x300

Grila de programe ne ofera setari pentru multe tipuri de tesaturi, fie ele mai voluminoase sau mai delicate. E vorba de lenjerii, cuverturi, articole din bumbac ori lana, haine sintetice, etc… Capacitatea de incarcare maxima nu este una standard, putem incarca si cu mai putine kg pentru ca aparatul isi optimizeaza consumul de resurse in functie de greutatea incarcaturii. Electrolux EWF1497CDW2 se poate programa sa pornesca cu intarziere de cateva ore si dispune de protectie la inundatii. De asemenea, functia Time MAnager e utila pentru reglarea timpului alocat ciclului de spalare.

Din punct de vedere estetic masina de spalat rufe se prezinta bine. Are dimensiunile de 85 x 60 x 60.5 cm, finisaj clasic pe alb si un display pe fundal negru. Nivelul de zgomot redus este sustinut de motorul silentios si calitatea materialelor componente cu rol de izolare fonica. Certificatul Woolmark Green este optiunea ce o diferentiaza de alte modele de pe piata si aici e vorba de garantarea unui tratament delicat si fara deteriorari asupra tesaturilor spalate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *