Masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BR

Cu totii suntem in cautarea masinii de spalat rufe perfecte: sa fie economica si rezistenta in timp, sa aibe multe rotatii la centrifugare si sa vina cu o capacitate buna de incarcare. Electrolux EWF1284BR este una foarte economica pentru ca este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++. Faptul ca se poate incarca cu pana la 8 kg de rufe uscate este un lucru bun pentru ca de multe ori mi s-a intamplat sa mai imi ramana ceva rufe ce nu le puteam incarca pentru a nu depasi valoarea stabilita de 6 sau 7 kg de la modelul vechi. Mentinerea in conditii bune de functionare pentru acest electrocasnic depinde si de noi si v-am mai spus cateva sfaturi simple si usor de urmat.

Electrolux-EWF1284BR  Panoul ce control este amplasat central si selectarea programelor se face prin intermediul unor butoane de tip touch. Nu are consola centrala ce se roteste cum am vazut la celelalte modele. Numarul de programe reuseste sa satisfaca multe cerinte atunci cand vine vorba de spalarea mai multor tipuri de tesaturi: bumbac, lana, sintetice, delicate sau matase. Programul rapid este si el prezent aici si in aproximativ 20 minute avem curate si gata de intins o cantitate mai mica decat cea maxima de incarcare pentru un consum redus de apa si curent. La exterior avem un aparat de culoare alba cu dimensiunile de 85 x 60 x 52 cm si cu usa generoasa pentru acces la incarcare. Si compartimentul pompei de apa are o usa mai mare comparativ cu modelele de pana acum si asta este un lucru bun pentru ca avem mai mult spatiu la curatarea periodica a filtrului. Cele patru picioruse de sustinere sunt si reglabile si asta ajuta la punerea in plan drept a masinii de spalat pentru a nu face zgomote mari la centrifugarea si pentru a avea o functionarea corespunzatoare.
Dotarile suplimentare si functiile de siguranta au un rol bun la o un electrocasnic de spalat rufe: sistemul de echilibrare pentru incarcatura, protectie la inundatii, protectie impotriva copiilor si sistemul de clatire fara spuma.
Modelul Electrolux are un pret bun pentru dotarile ce ni le pune la dispozitie, transport gratuit si garantie 2 ani cu posibilitate de prelungire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *