Combina frigorifica Electrolux EN3886MOX – cu touchcontrol si inox antiamprenta

Electrolux EN3886MOX este o combina frigorifica incapatoare pentru ca are un volum total de 350 litri. Punctele forte care o recomanda sunt reprezentate de compartimentele FrostFree (regleaza nivelul de umiditate din interior pentru o pastrare mai indelungata a produselor) si FreshZone (aici se mentine o temperatura mai scazuta decat in rest si este un loc ideal pentru a pastra carnea in stare decongelata cateva zile). Clasa de eficienta energetica este una buna (A++) si alaturi de sistemul de racire NoFrost va asigura un consum redus de energie electrica.

Frigiderul este amplasat in partea superioara, are rafturi din sticla, sistem de dezghetare automat si putem depozita cam tot ce avem nevoie pentru ca are un volum de circa 258 litri. Tot aici mai intalnim sistemul de iluminare cu LED ce ne va ajuta la o mai buna vizibilitate in interior. Spatiul este inteligent compartimentat si puteti observa si din poza atasata cate putem depozita. Avem rafturi pe usa pentru sticle de diferite inaltimi, suport pentru sticle si in zona frigiderului si compartimente cu deschidere completa.
Pentru congelatorul de la Electrolux EN3886MOX s-a folosit restul volumului si anume 92 litri. Si aici avem sistem pentru dezghetarea automata, capacitate de congelare de 10kg/24 ore, functie congelare rapida si trei compartimente ce gliseaza usor pentru acces la interior.
Combina-frigorifica-Electrolux-EN3886MOX-300x300
Exteriorul ne expune un aparat modern cu dimensiunile de 200 x 59.5 x 64.7 cm. Avem usi reversibile, maner vertical standard amplasat pe partea stanga, inox anti-amprenta, display LCD cu touch control pentru reglarea electronica a temperaturii, picioruse reglabile si un nivel de zgomot de 41 db.

Referitor la pret pot spune ca este unul potrivit pentru acest aparat. Reducerea de 10% din aceasta perioada reprezinta inca un motiv pentru achizitie alaturi de transportul gratuit si perioada de garantie de 24 luni cu posibilitate de extindere pentru inca un an sau doi.

One thought on “Combina frigorifica Electrolux EN3886MOX – cu touchcontrol si inox antiamprenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *