Electrolux EN3854MOX – volum de 357 litri de la un brand bun

Combinele frigorifice aparute in anul 2015 au inceput sa aiba un volum tot mai mare pentru depozitare, rafturi inteligent construite pentru a folosi tot spatiul disponibil si motoare economice dotate cu inverter. Este cazul si frigiderului Electrolux EN3854MOX, model recent aparut pe piata ce dispune de sistem de racire performant de tip No Frost atat pentru frigider cat si pentru congelator. Are un volum total de 357 litri, un design placut si tehnologii moderne ce ajuta la pastrarea in cele mai bune conditii a alimentelor din interior.

Pretul este unul bun (vezi oferta de pret) pentru acest produs pentru ca este unul economic si are dotari de top ce ajuta la pastrarea in bune conditii a alimentelor. Garantia acordata este de 24 luni si se asigura transport gratuit.

Frigiderul este amplasat in partea superioara, are un volum de 265 litri si trei rafturi din sticla rezistenta. Tot aici mai intalnim raftul special pentru fructe si legume, suportul pentru a raci bauturi in sticla si cele patru rafturi de pe usa. Sistemul pentru dezghetare este de tip automat, asa ca nu vom intalni gheata in timpul functionarii sau la dezghetarea acestuia.

Congelatorul este pozitionat in partea de jos, asa cum intalnim la majoritatea modelelor de la Electrolux. Are volumul alcatuit din restul de 92 litri si este compartimentat cu ajutorul a 3 sertare. Capacitatea de congelare este una buna, de 4 kg in decurs de 24 de ore si tot aici avem prezent acelasi sistem de desghetarea automat. Pe partea de volum si compartimentare nu prea este nimic de obiectat pentru ca avem spatiu suficient. Puteti observa si in imaginea atasata acest lucru.

Electrolux-EN3854MOX-300x300

La exterior avem un aparat cu dimensiunile de: 200.5 x 59.5 x 64.7 (I x L x A cm) ce are finisaj inox anti-amprenta, asa ca nu se vor observa enervantele urme ale degetelor. Usile sunt reversibile, asa ca le putem schimba pozitia de deschidere in functie de preferintele si necesitatile noastre. Acest lucru se realizeaza  fara a fi nevoie de scule performante sau cunostinte avansate. Manerele pentru deschiderea celor doua usi sunt generoase si sunt aplicate vertical. Picioarele reglabile ajuta si ele la punerea la drept a aparatului pentru obtinerea celor mai bune rezultate la racire sau congelare si functionarea corespunzatoare. Volumul de zgomot este redus si nu se va observa mare lucru mai ales pe timp de noapte.

Alte dotari: Tehnologia TwinTech® FrostFree – sistem automat pentru mentinerea umiditatii perfecte pentru fructe si legume, ventilator interior pentru circularea aerului rece, iluminarea interioara economica de culoare alba, clasa energetica A++, consum anual 254 kwh, display LCD pentru afisarea temperaturilor si touch pentru selectarea diferitelor functii sau reglarea temperaturii pas cu pas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *