Electrolux EN3453MOX, volum total de 318 litri si design placut

Electrolux EN3453MOX se recomanda celor ce doresc o combina frigorifica cu un volum mare pentru a depozita alimente proaspete pentru ca are un volum in zona frigiderului de 226 litri. Spatiul este bine compartimentat cu ajutorul celor doua rafturi de sticla. Tot aici mai avem un compartiment special pentru fructe si legume, iar pe usa putem raci bauturile datorita celor trei suporturi speciale.

Frigiderul are sistem de racire de tipul NO FROST, atat pentru congelator cat si pentru frigider si vom avea un consum redus de energie (clasa de eficienta energetica A++) si scapam de grija dezghetarii periodice a aparatului. Congelatorul este impartit in 3 compartimente, este bine aerisit si exista loc suficient pentru congelare datorita volumului de 92 litri.Vezi si Arctic ANK366BS+.

Combina-frigorifica-Electrolux-EN3453MOX-300x300

EN3453MOX se remarca printr-un aspect modern si finisaj fin de inox. Usile sunt generoase si au manere pozitionate vertical ce asigura o deschidere usoara. Dimensiunile aparatului sunt de: 184.5 x 59.5 x 64.7 cm (IxLxA) si arata foarte bine in orice bucatarie fie ea clasica sau mdoerna. Deschiderea standard a usilor este pe partea dreapta, dar acest lucru se poate schimba pe partea stanga datorita sistemului de usi reversibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *