Electrolux EDH3686GDE – uscator cu condensare la reducere

Sunt multe cazurile in care avem nevoie de un uscator profesional. Electrolux EDH3686GDE vine in ajutorul celor ce nu au spatiu suficient pentru uscarea rufelor in apartament, dar si personelor active ce au nevoie de haine uscate intr-un timp relativ scurt. Datorita capacitatii mare de incarcare poate face fata cu succes cerintelor multor familii numerose sau celor ce au 2 sau 3 copii.

Constructia se asemana oarecum cu o masina de spalat rufe, iar dimensiunile ce il caracterizeaza se incadreaza in limitele 85 x 60 x 60 cm. Dispune de un finisaj pe alb, panou de control central si display in partea dreapta. Picioarele de sustinere sunt ajustabile si asta ofera o lejeritate in punerea la drept a aparatului si functionarea corespunzatoare. Pentru uscarea rufelor Electrolux EDH3686GDE foloseste o pompa de caldura, se poate programa pornirea cu intarziere si emite un sunet la terminarea ciclului de uscare ales.

Electrolux-EDH3686GDE-300x300

Grila de programe are setari pentru multe tipuri de tesaturi, dar cele mai importante aici sunt cele pentru bumbac, lana sau haine sintetice. Selectia se face cu ajutorul consolei centrale, spatiu unde exista mici instructiuni pentru a alege ciclul optim de uscare.  Electrocasnicele Electrolux ofera o atentie sporita la uscarea articolelor pentru ca dispun de certificatul Woolmark Silver. Clasa de eficienta energetica in care este incadrat ii ofera un consum redus de energie alaturi de rezultate bune asupra tesaturilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *