Electrolux EDH3488GDE – uscator cu pompa de caldura si 20 programe

Electrolux EDH3488GDE este un uscator ceva mai avansat fata de modelul precedent si diferentele se observa la numarul de programe disponibile si functiile speciale de care dispune. Capacitatea de incarcare este de 8 kg si asta se incadreaza in limitele majoritatii masinilor de spalat rufe. Designul este unul bine pus la punct: consola centrala pentru programe, display generos pentru o citire lejera, hublou cu deschidere larga si finisaj placut pe alb.

Electrolux-EDH3488GDE-300x300

Cele 20 programe incluse ofera posibilitatea uscarii in bune conditii a multor tipuri de tesaturi: bumbac, sintetice, haine delicate sau blugi, lana ori articole sport. Rezultatele se vad inca de la prima utilizare si nu se compara cu uscarea clasica pe uscatoare sau storcerea clasica de la masina de spalat rufe. tesaturile pot fi reimprospatate, uscate rapide sau pregatite pentru o calcare usoara.

Electrolux EDH3488GDE afiseaza statusul ciclului de uscare, se poate programa sa porneasca cu intarziere si ofera suport pentru curatarea condensatorului sau a filtrului si ofera atentionare la golirea rezervorului de apa. tehnologia de uscare este sustinuta de o pompa moderna alaturi de motorul economic cu inverter. Senzorul de uscare adapteaza durata ciclului in functie de gradul de umiditate al rufelor de la interior. Nivelul de zgomot la functioanare nu e unul prea ridicat, dar il puteti auzi usor pe timp de noapte sau cand e prea liniste in casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *