Einhell GH-PM 40 P – masina de tuns gazonul cu motor pe benzina

Einhell GH-PM 40 P este o masina de tuns gazonul echipata cu un motor pe benzina ce dezvolta o putere de 2,2 cp. Aceste aparate prezinta avantajul ca se pot folosi in orice spatiu si nu mai e nevoie de alimentare la reteaua de energie electrica. Beneficiaza de un sac colector din material textil cu indicator de umplere, maner usor de manevrat ce se poate plia pentru economie de spatiu si 3 setari pentru a taia la inaltimea de 32, 46 sau 62 mm.

Constructia este destul de simpla si bine efectuata mai ales in punctele de impreunare ale pieselor. Greutatea redusa si rotile de transport fac din activitatea de tundere a ierbii una relaxanta si care nu se realizeaza cu prea mare efort. Capacitatea sacului de 45 litri asigura o autonomie de cateva zeci de minute pana sa fie golit, dar asta depinde si de inaltimea ierbii ce urmeaza a fi prelucrata.

Einhell GH-PM 40 P este recomandata pentru o suprafata de 800 mp, beneficaza de o reducere de15%, garantie 24 luni si transport gratuit. Am observat ca in unele gradini deja s-a inceput lucrul cu aceste dispozitive de gradinarit si inca gasesti online reduceri pentru astfel de achizitii.Masina-de-tuns-gazonul-pe-benzina-Einhell-GH-PM-40-P-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *