Duo Magic Premium – set 3 tigai diferite dimensiuni

Am testat multe tigai ceramice, dar Duo Magic Premium se remarca prin calitatea materialelor folosite la constructie. Parerile sunt impartite pe multe forumuri, dar avantajul setului de fata este asigurat de numarul de articole, stratul special ceramic si termorezistent si de posibilitatea de a detasa manerele pentru a castiga spatiu la depozitare. De multe ori am fost nevoita sa transfer mancarurile preparata intr-un alt vas, dar acum este mult mai usor pentru ca detasez manerul si introduc cu totul in frigider.

 

Piesele arata destul de bine si dispun de capace din sticla cu manere generoase. Ofera o buna vizibilitate la interior, se curata destul de usor si nu se zgaraie. Ma incanta faptul ca au diametre diferite si pot alege pe cea potrivita in functie de felul de mancare ce urmeaza a fi gatit. Tigai de acelasi diametru isi gasesc foarte greu locul pe o plita ceramica sau pe gaz. vezi si Doubletta Plus Deluxe.

Duo-Magic-Premium-300x217

Duo Magic Premium are un pret bun pentru ceea ce ofera pentru ca pachetul constine : tigaia medie cu diametrul de 24 cm, una de 28 cm si una mica de 20 cm. Fiecare contine cate un capac din sticla ce are incorporat un sistem pentru a mentine picaturile de apa. De asemenea, caldura este mentinuta o perioada mai indelungata datorita materialelor componente, iar fundul contine puncte rosii care dispar atunci cand tigaia este pregatita de gatire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *