Dri Buddi – uscator electric cu consum redus disponibil la pret bun

Dri Buddi este un uscator modern de rufe cu consum redus de energie. Se compune dintr-un cadru de otel, un motor silentios ce sufla aer cald in zona respectiva si o husa care inchide intregul ansamblu pentru o eficienta maxima. Am tot cautat in aceasta perioada pe forumuri cateva idei de uscare pentru ca in sezonul rece rufele se usuca destul de greu si de unele am nevoie urgent.

Montajul aparatului se realizeaza destul de usor si nu e nevoie de cunostinte avansate pentru acest lucru. Structura rezista pana la o greutate de 10kg, iar asezarea rufelor pe umerase usureaza activitatea de calcare ulterioara. Se poate seta un timp de uscare de minim 30 minute pana la maxim 3 ore.

Dri-Buddi22-225x300  Dri Buddi  este un dispozitiv potrivit pentru cei ce locuisc in locuinte restranse si care nu sunt dotate cu balcon. Uscare rufelor pe calorifere le poate deteriora in timp, iar mirosul de umezeala incepe sa apara in camera. Observati din poza atasata ca nu ocupa foarte mult spatiu si se poate folosi in orice camara. Dupa utilizare se poate demonta pentru a ocupa spatiu restrans in zona de depozitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *