Doubletta Plus Deluxe – sistem de gatit modern

Doubletta Plus Deluxe este un accesoriu pentru bucatarie ce poate fi folosit pe ambele parti. Este alcatuit din doua tigai de capacitati diferite prinse printr-un sistem cu balama. In acest fel putem praji, fierbe sau prepara diverse feluri de mancare intr-o tigaie curata si care nu lasa urme de arsuri ori mirosuri neplacute. De asemenea, in tigaia cu capacitatea mai mare putem prepara diverse supe sau gati la aburi diferite legume gratie gratarului integrat.

Despre produsele mediashop v-am mai vorbit incateva articole si se remarca prin materiale componente de calitate. Este cazul si articolului de fata pentru ca arata bine imbinat, iar la interior se gaseste strat de ceramica ce ofera o prajire corecta, fara a se lipi. Manerele beneficiaza de o inchidere magnetica, asa ca puteti intoarce fara probleme tigaia in timpul gatirii.

Doubletta-Plus-Deluxe-tigaie-300x300

 

Doubletta Plus Deluxe are un bun raport calitate/pret, iar pentru al doilea produs se ofera si o reducere consistenta. Poate inlocui cu succes multe tigai de gatit si ofera rezultate bune. Coletul este alcatuit din 2 tigai cu diametrul de 26 cm, gratar pentru abur si inabusit, capac cu supapa pentru abur, gratar pentru carne si instructiuni de folosire.

One thought on “Doubletta Plus Deluxe – sistem de gatit modern

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *