Calorifer electric DeLonghi V 551225

DeLonghi V 551225 are in dotare 12 elementi si dispune de o putere totala de 1500 w. Tehnologia prezenta aici este asemanatoare cu cea de la seminee si aparatul are un randament ridicat in ceea ce priveste incalzirea aerului din camera. Se observa si din poza atasata ca elementii au un design diferit fata de celelalte modele de calorifere cu ulei.

Termostatul de camera integrat ajuta la reglarea si mentinerea temperaturii dorite, iar functia anti-inghet intra in functiune pentru a nu permite uleiului sa inghete. De inteles ca acest lucru nu se va intampla intr-o camera normala, dar daca alegem sa incalzim un garaj sau o alta camera mai friguroasa aceasta functie isi gaseste utilitatea.

Calorifer-electric-DeLonghi-1500W-12-elementi-V-551225-300x300

Treptele de caldura sunt in numar de trei si ne ajuta sa alegem temperatura potrivita in functie de preferinte. Constructia e una clasica si avem incluse rotile pentru transport si sistemul pentru stocarea cablului de alimentare. DeLonghi V 551225 e un aparat destul de rezistent si care incalzeste camera intr-un timp scurt datorita tehnologiilor moderne integrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *